Wie we zijn

Mirjam Dirkx

Mirjam was werkzaam in verschillende pastorale functies. Via De Levensboom geeft zij nu cursussen, bezinningsdagen en workshops.

“Dit is wat ons gegeven is: déze wereld en déze tijd. Dit is de ruimte waarin we mogen leven en waarin we de vraag naar het spirituele in ons leven stellen. Dat vraagt om een dieper horen en een scherper zien. Want in het gewone alledaagse leven laat zich het Buiten-gewone kennen”.

Joke Litjens

Joke heeft in de loop der jaren veel krediet opgebouwd met haar presentatiewerk op tv en als mediapastor. Ze begeleidt retraites en pelgrimsreizen en geeft geestelijke begeleiding vanuit Werkplaats voor de Ziel.

“Door mijn ruime ervaring zit er veel in mijn ‘rugzakje’ dat ik kan gebruiken om mensen vanuit liefde en vertrouwen te geven wat ze nodig hebben”. 

Wat we doen

Christelijke meditatie is wezenlijk ontmoeten. In de stilte kan een bijbels woord of zin een ontmoeting openen tussen mij en God. Het wordt vruchtbaar, vlees en bloed in mij. Die ontmoeting is liefdevol – vanuit ‘Blijf in Mijn liefde’ (Joh 15). In God worden we betrokken in een beweging van in – en uitstromende liefde. Een liefde die we kunnen geven, omdat we hem eerst hebben ontvangen.

Laatste nieuws

De leergang 2017-2018 gaat helaas niet door.

Voor belangstellenden is er in de week van 6-10 november 2017 een uitgebreide kennismaking met inhoud en manier van werken. Nadere informatie

Data voor 2018-2019 volgen zo spoedig mogelijk

Herbronningsweekend voor oud-cursisten 9-11 maart 2018 Abdij Koningsoord

________________________________________

Meditatief wandelen in de modder, is een beeld van het leven.

Entelina
Entelinajustitiepredikant

Ik ben uit de boom gekomen, zoals Zacheus.

Kees
Keessupervisor

God is de omarming van mijn binnenwereld.

Martin
Martinpredikant

Copyright © 2016 Christelijke Meditatie. Alle rechten voorbehouden. | Crafted with by Lean Identity